Horsemen & Knights

De Horsemen & Knights is een club voor groot geschapen mannen en voor mannen die grote pikken heel erg spannend vinden. De belangrijkste activiteit van de Horsemen & knights is een maandelijkse party. De Horsemen & Knights is een stichting, maar ook een vriendenclub. De maandelijkse sex parties van de Horsemen en hun bewonderaars worden elke derde Zondag van de maand in Eagle Amsterdam, Warmoesstraat 90 Amsterdam, gehouden. De party’s beginnen om drie uur ‘s middags, deur open tussen 15:00 en 17:00 uur, en duren tot 7 uur ‘s avonds. Gewoonlijk zijn er rond de 75-100 bezoekers. Op de party komen naakt en bijna naakt bijeen (er is een bewaakte garderobe). Er wordt naar hartelust gedronken, gepraat, gespeeld en gevreeën, alleen, met zijn tweeën en in groepen. Soms in een donker hoekje maar ook vaak open en bloot aan de bar. Zin in seks is natuurlijk een must, maar er is geen enkele verplichting. Zit je liever aan de bar en wil je toekijken dan kan dat ook. Alle seksuele fantasieën zijn toegestaan, voorwaarde is wel dat je het safe doet, condoom en glijmiddel liggen voor het grijpen. Rond 16:00 uur zijn er gratis snacks bij de bar. Entreeprijs 8,00 euro, Horsemen met ledenpas hebben vrij entree.

Je bent een Horsemen als je een lul hebt van tenminste achttien centimeter. Op de party kun je je lul laten meten, er is een speciale lul-meter. Wijst de meter 18 cm of meer aan dan kun je een pasje krijgen. Dit pasje geeft recht op gratis toegang tot de party’s. Neem wel even een pasfoto mee, of mail even een foto. Heb je een lul kleiner dan 18 cm en hou je van grote lullen dan ben je natuurlijk ook welkom

>> Aanvang 15:00 uur tot 19:00 uur
>> Elke derde zondag van de maand
>> Deur open tussen 15:00 en 17:00 uur
>> Entree € 8,00 (exclusief minimaal EUR 5 aan consumpties). Horsemen met ledenpas hebben vrij entree.
>> Dresscode: Dresscode: naakt of slip. Schoenen zijn wel verplicht.

Ik kom binnen en dan? (klik voor verder)

Locatie: Eagle Amsterdam Warmoesstraat 90 Amsterdam (klik voor kaart) – The Eagle Amsterdam is sinds 12 oktober 2019 een rookvrije omgeving.

Laat je regelmatig testen op soa’s ook als je geen last hebt!
Dit kan op afspraak bij de GGD of via mantotman.